Patrick Martinsen har fått sesongen delvis spolert av skader og det er usikkert hvilken rolle han inntar i morgen mot Grei. Men at han blir å finne i Sveiva Innebandy de neste to årene, det er helt sikkert.

[vc_row css=”.vc_custom_1488289643641{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/03/PHV5290.jpg?id=12685) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Ser frem til neste sesong allerede

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Patrick Martinsen har fått sesongen delvis spolert av skader og det er usikkert hvilken rolle han inntar i morgen mot Grei. Men at han blir å finne i Sveiva Innebandy de neste to årene, det er helt sikkert.

 

Patrick Martinsen er en av flere fra Sveiva’s gyldne 92-94 årgang. Og det at han spiller med flere av de samme i dag som han gjorde for 10 år siden gjorde valget om å forlenge lett.  – Føles godt å forlenge kontrakten med klubben i hjertet. Jeg ser frem til neste sesong allerede og gleder meg til å fortsette sammen med spillere jeg har spilt flere år med både på juniornivå og på elite.

 

Selv om det ser litt mørkt ut med tanke på morgendagens kamp utelukker ikke Martinsen at han snart er tilbake på banen igjen.  -Det er vanskelig å si, jeg får ta en dag av gangen og se an. Det føltes ikke så ille ut når jeg fikk skaden, så jeg satser på å være på banen igjen snart!  

 

Og Patrick Martinsen er helt klart en spiller som Sveiva-herrene hadde trengt i serieinnspurten og det kommende NM-sluttspillet.  Selv ønsker han seg Tunet i kvartfinalen, men som han sier selv også så har kampene mot Akerselva også vært morsomme og tette.

 

sveiva.no vil bare minne Martinsen på at Sveiva-herrene fortsatt kan ta 3. plassen og da blir det neppe hverken Akerselva eller Tunet man møter i kvartfinalen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]