Endelig skulle det løsne for Sveiva-herrene. Sagene stod i mot lenge, men til slutt ble trykket for stort og herrene kunne juble for sesongens andre to-poenger.

Sveiva-herrene var det førende laget fra start til slutt. I alle fall når man ser på ballinnehav. Det har vi vært i stort sett alle kampene denne sesongen, men når det kommer til å omsette dette i mål har vi vært dårligere enn våre motstandere. I går møte vi et hardtarbeidende Sagene lag som gjorde det de kunne for å tette igjen bakover å satse på kontringer. Og de gjorde det ganske bra, bra nok i alle fall, for Sveiva-herrene trøblet litt i de to første periodene.  Men det skulle løsne i den siste, heldigvis.

For etter å ha ligget under 3-2 etter både den første  og andre perioden var det et heltent Sveiva-lag som gikk ut på banen i den siste perioden og virkelig viste hvor skapet skulle stå. Godt hjulpet av et bortelag som dro på seg flere utvisninger kunne vi sakte, men sikkert snu kampen til vår fordel. Perioden ble vunnet 5-0 og det er ikke akkurat et perioderesultat som Sveiva-publikumet har vært bortskjemt med tidligere i år, men helt sikkert noe de kan like å se litt oftere.

Seieren var meget viktig for hjemmelaget. Antall poeng ble doblet, det var den første hjemmeseieren for året  og det kan gi selvtilliten en liten “boost” før vi neste helg skal bort å møte Lye i Stavanger.