SONY DSC

UAVGJORT MOT SLEVIK

I dag var det klart for møte med Slevik på hjemmebane i Rommenhallen. Det var bra trykk i garderoben før kampen  og 1. omgangen er nok vår beste så langt i årets serie. Vi klarer å holde oppe tempoet og har mange fine kombinasjoner som gjør at vi skaper mange sjanser. Vi leder 3-1 etter denne omgangen og uten å være for subjektive så blir det nok ikke galt å si at vi kunne ledet mer. Skudd 13-4.

Resten av kampen klarer vi ikke å følge opp det vi gjør i 1. omgang. Vi får for store avstander i laget, noe som påvirker både forsvars-og angrepsspillet vårt. Vi slipper inn Slevik i kampen og de siste 40 min er jevnspilte. Dessverre for oss klarer Slevik å få inn utligningsmålet kort tid før slutt. Og i dag er det utrolig surt.  Vi klarer rett og slett ikke sette spikeren i kista når vi har mulighetene til det og da drar vi dessverre fra hallen med et poeng mindre enn det vi er gode nok til å gjøre. Skudd siste to periodene 13-9 .

Avslutningsvis takker vi Slevik for kampen og ønsker de lykke til videre i årets serie.

Kampfakta Rommenhallen 20/10: Sveiva – Slevik 3-3 (3-1, 0-0, 0-2)