Sveiva-herrene leverte en nærmest prikkfri kamp i Høyenhallen og tok en meget fortjent seier og leder nå 2-0 i kamper.

[vc_row css=”.vc_custom_1553328003878{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/03/PHV6958.jpg?id=17488) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Seieren delvis overskygget av det røde kortet

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva-herrene leverte en nærmest prikkfri kamp i Høyenhallen og tok en meget fortjent seier og leder nå 2-0 i kamper.

 

Bilder

 

Sveiva-herrene har hatt et veldig stort fokus på det defensive i oppgjørene mot Tunet.  Det har gitt resultater. Vi har greid og nøytralisere Olesen, Skau & co på en forbilledlig måte og det har gitt oss mange gunstige overganger. I går greide vi også å ta vare på de mulighetene, og sakte, men sikkert malte vi i stykker Tunet.

 

Det var en seier det luktet fugl av. Laget fungerte perfekt og vi greide å frustrere hjemmelaget som så ut til å gå tom for ideer. Frustrasjonen skulle toppe seg drøye tre minutter før slutt da Thomas Rognlien, med fullt overlegg, brukte Andreas Falkeid som en hoggestabbe.

 

Det resulterte i full baluba i målgården til Sveiva og påfølgende marsjordre for begge involverte. Dette overskygget selvfølgelig enn ellers flott fredagskveld. Hvilke konsekvenser dette får vites ikke p.t., men begge fikk kampstraff 3 og må stå over morgendagens kamp i Rommenhallen.

 

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=17474][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]