Sveiva-herrene gjorde kort prosess i den tredje semifinalen mot Tunet og er klare for sin andre strake NM-finale.

[vc_row css=”.vc_custom_1553491875816{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/03/PHV7207.jpg?id=17528) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sveiva-herrene lekte seg til finalen

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva-herrene gjorde kort prosess i den tredje semifinalen mot Tunet og er klare for sin andre strake NM-finale.

 

Bilder

 

Bare to dager etter tumultene som avsluttet den andre semifinalen gikk Sveiva-herrene utpå på banen og viste hvor skapet skulle stå.  De var påskrudd fra første sekund og Tunets sesong skulle avsluttes her, en søndag ettermiddag i Rommenhallen.

 

Og gjestene fra Manglerud måtte bare innse at de måtte innta statistrollen fra start.  Det hele lignet en god gammeldags overkjøring.  Sveiva-herrene kjørte på med full kraft og viste ingen gjestfrihet og kampen var mer eller mindre avgjort etter den første perioden.

 

Vi ledet på det meste hele 14-4(!) og hadde et håp om at vi aldri skulle slippe foten av gasspedalen, men vi greide det ikke helt.  Gjestene fikk pyntet på resultatet med fire nettkjenninger de siste 10 minuttene. Det er bare å beklage, særlig ovenfor dagens Sveiva-målvakt Tomi Ahonen.

 

Finnen ble Sveivas nødløsning når Falkeid måtte sone karantene, og hadde fortjent å få litt bedre hjelp i den siste perioden.  Men både Tomi og Sveiva-herrene kan ta med seg de første 50 minuttene som resulterte i trampeklapp i fra et fullsatt Rommenhallen.  Det var tydelig at det var flere enn spillerne som satte pris på seieren over Tunet.

 

Nå venter en drømmefinale mot Greåker.  Et Greåker-lag som var uovervinnelige i seriespillet og vant serien akkurat som de ville.  Men etter en meget overbevisende semifinaleserie er vi stinne av selvtillit og klare for å vinne klubbens første kongepokal på herresiden.

 

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=17514][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]