Sveiva-herrene snudde kampen i tredjeperiode.

[vc_row css=”.vc_custom_1550393052913{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/02/PHV6246.jpg?id=17287) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sikret sølvet etter knepen seier

Bilder

Med tre serierunder igjen å spille trengte Sveiva-herrene kun ett poeng for å sikre seg andre plassen i årets eliteserie. At den skulle sikres i første forsøk når Nor 92 kom besøk var ikke noen stor overraskelse.  Men hjemmelaget måtte jobbe for det og fikk langt større problemer enn mange forventet.

Noen minutter inn i den siste perioden så det faktisk ut til at alle poengene fort kunne blitt med til Mjøndalen da Nor 92 økte til 3-6 (!). Men det var samtidig akkurat den “wake-up-callen” Sveiva-herrene trengte. En overtallsscoring sparket igang en lang-sluttspurt for å sikre alle poengene, og drøye 5 minutter før slutt var Sveiva-herrene i føringen igjen og 20 sekunder før slutt kom 8-6 scoringen som avgjorde kampen.

Nor 92 sloss om en sluttspillplass, og legger de ned samme innsats i de gjenstående seriekampene har de gode muligheter til å greie det. I Rommenhallen gjorde de livet litt surt for Sveiva-herrene. De var disiplinert og jobbet knallhardt i forsvar og hadde en langt bedre uttellingsprosent enn sveiverne som brant sjanse etter sjanse.  Kampbildet var ikke så ulikt det vi så i forrige hjemmekamp mot Fredrikstad og hjemmepublikumet begynner vel å bli vant til at det er bortelagets keeper som stikker av med gjestenes bestemannspris.