Det var enveiskjøring i 3 x 20 i hjemmekampen mot Fredrikstad. Allikevel ble ikke kampen avgjort før det gjenstod drøye 10 minutter.

[vc_row css=”.vc_custom_1511603557602{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/09/DSC_1295.jpg?id=15597) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sjansesløseri av dimensjoner

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Det var enveiskjøring i 3 x 20 i hjemmekampen mot Fredrikstad. Allikevel ble ikke kampen avgjort før det gjenstod drøye 10 minutter.

Kampfakta

 

Sveiva-herrene visste viktigheten av kampen, man ønsker å etablere seg som et topplag og da må lag av Fredrikstads kaliber beseires. Men vi visste lite om våre motstander, ikke annet enn at de har hevet seg betraktelig fra foregående sesonger og har i år levert flere gode resultater mot de andre topplagene. Men vi var trygge på vår egen form og kvalitet, tross nederlaget mot Greåker.

 

Og det holdt, med 9-3 på lystavla ser det nå i etterkant veldig komfortabelt ut, men Sveiva-herrene måtte jobbe for poengene. Og hovedårsakene til det var bortelaget sisteskanse. Han leverte redninger fra øverste hylle gang, på gang, på gang og ble en liten snakkis på Sveiva-benken. Men tilslutt måtte også han kapitulere litt, hvis man kan kalle det det. De siste 15 minuttene måtte han plukke ut 5 baller som gjorde at sluttresultatet ble små-pent tross alt.

 

Og det er ingenting å si på at det ble hjemmeseier. Fredrikstad kjempet tappert, men det var Sveiva for alle penga. Det var total dominans for hjemmelaget. Man skapte sjanser på løpende bånd, men uttellingsprosenten stod ikke i stil. Neste helg vil man få muligheten til å jobbe med den. Da venter Grei i Apalløkahallen.

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=C_AawX0s32g”][/vc_column][/vc_row]