Seiersrekken stoppet på 8 kamper da Greåker ble for sterke i Tindlundhallen.

[vc_row css=”.vc_custom_1511157731585{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/11/PHV1356.jpg?id=15885) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sveiva-herrene tapte toppmatchen

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Seiersrekken stoppet på 8 kamper da Greåker ble for sterke i Tindlundhallen.

 

Bilder

 

Det er ennå noen måneder til sluttspillet starter, men gårsdagens match hadde sluttspillspreg over seg. Det var rett og slett en toppmatch verdig og inneholdt stort sett alt man ønsker av en innebandykamp. Dessverre for oss med Sveiva-blod i årene ble ikke utfallet  slik vi hadde håpet på. Men vi hadde våre sjanser.

 

På stillingen 4-4 i den siste perioden hadde vi muligheten på straffeslag, i overtall og vi tvang frem flere feberredninger hos hjemmelagets keeper. Det handler om marginer og dyktighet. Greåker tok bedre vare på mulighetene og dermed ble det sesongens første tap (4-7) for Sveiva-herrene.

 

I det sluttsignalet gikk oppstod det litt tumulter og følselsene tok litt overhånd. Det medførte to røde kort til hvert av lagene. Hos Sveiva-herrene var det Brath og Bakke som fikk se det røde kortet. De ble begge tildelt kampstraff 1 og må ikke stå over noen kamper.

 

Det er bare 5 dager til neste kamp. Den er mot Fredrikstad i Rommenhallen på fredag. Da bør Sveiva-herrene ha ristet av seg skuffelsen etter nederlaget i går,  vise karakter og komme tilbake å virkelig vise hvor skapet skal stå.

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=15870][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]