Alle lagene har møtt hverandre en gang og status etter første runde er 4 seiere og 1 tap.

[vc_row css=”.vc_custom_1477940417916{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/10/Sveiva-Tunet-13.jpg?id=14186) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sveiva-damene troner alene på topp

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Alle lagene har møtt hverandre en gang og status etter første runde er 4 seiere og 1 tap.

Det har vært en litt ruskete start på serien for vårt dame elitelag, forsesongen og høsten har vært preget av skader og det har igjen ført til at belastningen har blitt større på enkelt spillere, men de viser igjen og igjen styrken og samholdet som er i dette laget. Det har vært flere tøffe kamper og det er endel ting å ta tak i, men vi har klokketro på at det vil bli enda vanskeligere for de andre lagene å ta poeng fra disse damene etterhvert som sesongen skrider frem.

Trenerteamet ved Børresen og Lunde-Bergersen har denne sesongen tatt opp flere spillere fra vår juniorstall og er i full gang med å videreutvikle og implementere disse i seniorstallen.

Siste kamp ble spilt i Rommenhallen fredag 28. oktober med 160 tilskuerer på tribunen, motstander var Tunet, denne kampen ble vunnet 4- 2.

Mål: Julie, Linda, Erica og Diana
BB: Julie

 

[print_gllr id=14180]

Alle bilder : Marie Ström

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]