Nor92 har vært et friskt pust i årets eliteserie og da Sveiva gjestet Mjøndalshallen etter 8 serieomganger var det faktisk snakk om et toppoppgjør mellom nummer 2 og nummer 4 på tabellen.

[vc_row css=”.vc_custom_1541402436579{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/11/PHV5267.jpg?id=16997) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sveiva-herrene gjorde jobben mot Nor92

Bilder

Sveiva-herrene har ikke vært fornøyd med prestasjonene i de to siste kampene og hadde forberedt seg godt før møte mot Nor92. Sist mot Slevik fikk vi en god avslutning på kampen, men det hadde vært mye og sette fingeren på, særlig defensivt var forbedringspotensiale stort. Det var også der fokuset lå før kampen mot Nor 92.

Før sesongen var nok ikke dette kampen som var huket av for som en toppmatch, men gjestene fra Buskerud har som nyopprykket lag imponert og tatt poeng i alle kampene bortsett fra mot Greåker.  Og med en førsterekke som øser inn poeng visste vi at vi måtte opp et par hakk i forsvarsarbeidet.

Og som sagt så gjort.  Med en meget opplagt Andreas Falkeid i Sveiva-målet var det ikke mye vertene fikk å juble over. Sveiva-herrene la ned en formidabel jobb i forsvarsarbeidet og tillot ikke Nor 92 å skape allverden. Og når de en sjelden gang slapp til var Falkeid der. Det ble med en baklengs på 60 minutter. En kraftig forbedring fra forrige kamp og helt klart nøkkelen til seiren og tre nye poeng.

Det er mulig fokuset på det defensive hadde gått utover den offensive kvaliteten. For selv om vi fikk en drømmestart med 1-0 etter to minutters spill så greide heller ikke vi å skape de helt store sjansene. Vi hadde et stort overtak i banespillet og skuddstatistikken, men i målprotokollen var det jevnt og kampen ble ikke avgjort før midtveis i den tredje perioden. Da kom 3-1 og 4-1 i løpet av få minutter. Avslutningen på kampen ble aldri spennende. Hjemmelaget hadde hverken krefter eller kvaliteten til å tukte seieren. Sveiva var var vel nesten nærmere 5-1 og 6-1 enn det de var å kunne pynte på resultatet.

Nå er det spillefri til helgen før vi drar til Kringsjåhallen og skal møte Akerselva til det som kan bli et litt spesiell kamp for flere av sveiverne med en fortid i den klubben.