Det så mørkt ut for Sveiva-herrene, men 10 effektive sluttminutter snudde matchen i vår favør.

[vc_row css=”.vc_custom_1540964587253{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/10/PHV5160.jpg?id=16964) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sveiva-herrene var ille ute mot Slevik

Bilder

Sveiva-herrene tok kommandoen fra start og fikk betalt etter drøye 6 minutter. Hjemmelaget hadde dominert banespillet i åpningsminuttene og at de tok ledelsen var det ikke noe å si på.

Men det skulle gå tråere og etter at Slevik utlignet til 1-1 i det 12 spilleminuttet skulle det gå over 40(!) minutter før Sveiva-herrene igjen var tilbake i ledelsen.  To ganger hadde gjestene en tre måls ledelse og den siste gangen, da de gikk opp til 5-8, gjenstod det mindre enn 14 minutter og Sveiva-herrene var mildt sagt ille ute.

Men kanskje var det det som skulle til. En skikkelig “nå fikk det briste eller bære”-situasjon. Sveiva-herrene gikk all-in og presset gjestene på hver centimeter på banen. De fikk aldri ro. Når effektiviteten i tillegg steg betraktelig hos sveiverne så kom optimismen om seier og tre poeng tilbake i Rommenhallen. Og det ble en særdeles målrike siste halvdel av den tredje periode. Først ble 5-8 snudd til 10-8.  Så skapte Slevik litt ekstra nervøsitet med å redusere til 10-9 før tre nye Sveiva-goaler punkterte og fastsatte sluttresultatet til 12-9.