Med kniven på strupen og melkesyre opp til øra avverget Sveiva-herrene første matchball med et nødskrik.

[vc_row css=”.vc_custom_1457994302041{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/03/PHV5434.jpg?id=12718) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sveiva-herrene holder fortjent liv i drømmen

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Med kniven på strupen og melkesyre opp til øra avverget Sveiva-herrene første matchball med et nødskrik.

Klokka tikket for Sveiva i sluttsekundene og heldigvis gikk den så fort at Greåker ikke greide å utligne ledelsen Sveiva-herrene hadde opparbeidet seg. Dermed tvang Sveiva-herrene frem en 4. sluttspillskamp. Den spilles i Rommenhallen onsdag kl 18:30.

Men seieren satt langt inne. Det var Greåker som var i føringen helt til det var spilt over 48 minutter. Da tok Sveiva for første gang ledelsen. Men det kan ikke vertskapet ta på seg æren for, ikke alene.

For Sveiva rullet opp den ene muligheten større enn den andre og særlig i den første perioden hadde både Eckestubbe, Bakke og Pedersen hver sin gedigne mulighet. Prestasjonen med å ikke score var nesten større enn det å greie å trille ballen over streken.  Og de var ikke alene med å komme alene med Greåkers keeper. Valbye, Øistad, Matsson og Gard får også navnet sitt på den lite attraktive listen.

Greåker hadde også sine sjanser, men langt i fra like store som Sveiva-herrene. Vertenes muligheter kommer først og fremst på langskudd og Tomi Ahonen var langt i fra arbeidsledig denne kvelden i Tindlundhallen. Men bortsett fra 5-5 scoringen kan han ikke lastes for noen av baklengs-målene og spilte en helt avgjørende rolle i 7-6 seieren.

sveiva.no etterlyste matchvinnere etter forrige kamp og fikk svar på tiltale. I denne kampen var det virkelig flere som gav alt og litt til. Det var en lagseier, men det var særlig en mann som fortjener litt ekstra ros. Marcus Gustafsson stod frem og leverte kanskje sin beste kamp i Sveiva-trøya noensinne. Han var sjef i forsvar og ryddet opp i stor stil; hver eneste gang.

Men Sveiva-herrene får liten tid til å hvile på laurbærene.  De reddet første matchball, men Greåker har en til. På onsdag kl 18:30 smeller det på nytt i Rommenhallen. Da er det vinn eller forsvinn igjen.

 

[print_gllr id=12705][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]