– Vi tar ikke på noen som helst måte lett på denne kampen. Men vi skal vise hvor tøft det er å komme til Rommenhallen å forsøke å ta med seg poengene.

[vc_row css=”.vc_custom_1476598923796{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/10/demo-10.jpg?id=13861) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sveiva-herrene må forberede seg på en tøff batalje

– Vi tar ikke på noen som helst måte lett på denne kampen.  Men vi skal vise hvor tøft det er å komme til Rommenhallen å forsøke å ta med seg poengene.

Få med deg mål, utvisninger og andre høydepunkt på:  Følg Sveiva Innebandy – SF Grei DIREKTE

Det blir en knokkelkamp. Sveiva-trener Anton Brenner lot seg imponere av Grei-guttene i treningskampen som ble spilt uken før seriestart.

– Jeg lot meg imponere av tempo de holdt i to perioder. De har et ungt og friskt lag og er kvikke på kontringene.

Noe mindre imponert ble han nok ikke forrige søndag da han overvar Grei mot Akerselva. Da var det hjemmelaget som kjørte over bortelaget, i en periode. Kommer Grei opp på samme nivå i dag, i 3 x 20 minutter,  skal Sveiva-herrene få det tøft.  Det blir langt i fra noen walkover. Sveiva-herrene må forberede seg på en tøff batalje.

Og som tidligere nevnt er Sveiva-herrene inne i en tøff kampperiode. Kampene kommer tett og det er kun 4 dager siden kampen mot Akerselva. Da var de litt heldig som fikk med seg poeng.  Og Anton Brenner var ikke fornøyd med prestasjonen i starten på den kampen.  Derfor håper vi i ettermiddag at Brenner får skikk på sine gutter og at Sveiva-herrene leverer fra første dropp i dag.

Sveiva-herrene har forøvrige tapt 4 av de 5 siste kampene mot Grei. Det kan vi ikke være bekjent av i Sveiva. I dag må den statistikken pyntes på. Grei skal være lillebror i Groruddalen.

Sveiva Innebandy – SF Grei i Rommenhallen kl 18:00.