I fjor avsluttet Sveiva-herrene seriespillet med å tape for Harstad. I dag var ikke gjestene i nærheten av å true Sveiva.

[vc_row css=”.vc_custom_1474826475274{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/09/PHV6204-1.jpg?id=13722) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sveiva-herrene overtok tabelltoppen

Høydepunktene fra kampen

Selv om kamptidspunktet var uvanlig tidlig til å være hjemmekamp i Rommenhallen virket hjemmelaget opplagte og ikke minst våkne. De tok kommandoen fra start og det var god gammeldags enveiskjøring. Det viste både skuddstatistikken (18-5) og målprotokollen (6-0).

Vi trodde og håpet på en gjentagelse da den andre perioden startet. Og Sveiva-herrene satte 7-0 etter kun 9 sekunder. Men så ble foten løftet av gasspedalen og bortelaget kom mer og mer med. Det ble Hawaii innebandy og målet ble faktisk det eneste som Sveiva scoret denne perioden. Det kan man ikke være fornøyd med, og når man i tillegg slapp inn et baklengs endte perioden 1-1.

Kvaliteten bedret seg noe i den siste. I alle fall gav det etterhvert bedre uttelling i antall scorede mål. Man ledet på det meste med 12-1, men to sene reduseringer sørget for at seieren “kun”  ble 12-3.

Vi skrev i går at seieren mot Sarpsborg kunne vært større. Det kunne den vært i dag også. Og når Sveiva trener  Anton Brenner kjapt oppsummerer helgen så er det effektiviteten han henger seg opp i. -Vi må lære å ta bedre vare på sjansene. Vi kommer til å møte bedre motstand enn det vi gjorde denne helgen og da blir det tøft om ikke effektiviteten bedres. Men det er godt å vite at vi har mer og gå på. Selv om vi har 9 poeng synes det på guttene at de har et gir eller to til inne. Disse gjelder det å hente frem når vi skal møte de store kanonene.[/vc_column_text][vc_column_text][print_gllr id=13705][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]