Sveiva-herrene fikk ikke den starten de håpet på. Kaptein Sindre Bjerkens mener det først og fremt skyltes at man ikke var sultne nok.

[vc_row css=”.vc_custom_1489039099611{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/03/PHV9295.jpg?id=14739) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sveiva-herrene skuffet i første kamp

Kampen ble så jevn og tett som man kunne forvente. Lagene byttet på å ha føringen og det var aldri noen som fikk et skikkelig initiativ.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”annonse”][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”14028″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″][vc_custom_heading text=”Det er ikke greit å tape første kvartfinale på hjemmebane mot et lag som Akerselva, fordi vi ikke vil nok.” font_container=”tag:p|font_size:32|text_align:left” use_theme_fonts=”yes” el_class=”sitat” css=”.vc_custom_1489040404305{padding-left: 5px !important;}”][vc_column_text]

Sindre Bjerknes

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

En sjansefattig første periode så ut til å ende målløs da Bakke sendte av gårde et backehandskudd (!) som fant veien inn på førstestolpe noen få sekunder før hvilen.

Akerselva svarte kjapt i den andre perioden og utlignet til 1-1 før de var i overkant gavmilde og rotet det til ved å sette 2-1 i eget mål under en avventende Sveiva utvisning.  Sveiva kunne økt til 3-1 på straffeslag, men misset og greide heller ikke å score i det påfølgende overtallet. I stedet kjemper bortelaget seg tilbake og scorer to ganger på et minutt og snur kampen til 2-3 etter 34 minutter.  Sveiva skulle få siste ord i denne perioden også og Marius Pedersen sørget for utligningen to minutter før andre pause.

Faste situasjoner er viktig og kan være helt matchavgjørende, særlig i en sluttspillerie. Det fikk vi se i den siste perioden. Først tok Akerselva tilbake ledelsen på frislag etter 43 minutter. Så var det Sveiva og Andreas Valbye som utnyttet et overtall til å sette 4-4.  Og på stillingen 4-5  med 5 minutter igjen å spille økte gjestene til 4-6 når de var en mann mer på banen.

Sveiva-herrene prøvde å tvinge frem spilleforlengelse, men fikk kun en redusering igjennom Marcus Gustafsson. Dermed 0-1 i kamper.

Neste kamp spilles søndag i Kringsjåhallen med kampstart kl 17:00.