Sveiva-herrene har greid å skaffe seg et veldig dårlig utgangspunkt for avansement og ligger nå under 0-2 i kamper mot Akerselva.

[vc_row css=”.vc_custom_1489384200253{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/03/PHV9566.jpg?id=14768) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Tapte også den andre kvartfinalen

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Og apropos dårlig utgangspunkt; starten på kampen i går kan ikke betegnes som annet enn en mareritt-start.  Etter drøye 10 minutter lå Sveiva-herrene under 5-0 (!). Vertene Akerselva hadde maks uttelling og traff på alt de prøvde på, og når de ikke traff som de skulle så gikk ballen jaggu meg inn da også.  Taktikken som Brenner & Martinsen hadde lagt opp til ble forkastet, nå var det over til plan B eller C om du vil.  Alt skulle prøves, nå var det ingenting å tape. Og i innebandy så er det som regel et bra utgangspunkt for å kunne prestere.

Og prestere gjorde Sveiva-herrene i den andre perioden. Når tavla viste 1.30 hadde 1-5 blitt til 5-5. Fire mål på halvannet minutt. Sveiva-herrene hadde tatt telling, men de reiste seg og hadde kommet fryktelig tilbake.  Istedet var det nå hjemmelaget som var rystet. Men også de skulle komme seg fra sjokket og brukte ikke for mange minutter til igjen være noen mål foran.  Tre nye mål satte de før Sveiva-herrene igjen begynte opphentingen. Etter nye 20 “sjuke” minutter stod det 8-7 til hjemmelaget.

Den siste perioden inneholdt det meste den også. Det ble kamp helt inn og lagene scoret stort sett annenhver gang.   Det var dessverre ikke nok for Sveiva-herrene som dermed aldri kom mer enn ajour. vi hadde 10-10 og 11-11, men ledet aldri. Vi satt og håpet på 12-12 også når vi plukket keeper og spilte 6 mot 5 utespillere, men det ble aldri dusinet fullt for Sveiva-herrene.  Det endte med hjemmeseier og dermed leder Akerselva nå 2-0 i kamper.