Grei_Sveiva_087

Sveiva-herrene startet klart best i bortemøtet med Grei og etter 10 minutters spill så det meste veldig bra ut. 2-0 og full kontroll, men det er ikke gull alt som glitrer skulle det vise seg.

For før den første perioden var over hadde hjemmelaget utlignet Sveivas ledelse, og at det stod 2-2 har Sveiva-herrene kun seg selv og takke. For i den første perioden var hjemmelaget særdeles gavmilde og gav bort kontring på kontring, men Sveiva-herrene tok seg ikke bryet med å utnytte disse og strengt tatt burde man på et tidspunkt i den første perioden ledet med 4-5 mål, minst. Gjentatte ganger kom man på overganger 3 mot 2 og 2 mot 1, men hver eneste gang ble sjansen skuslet bort.

Vi fikk våre sjanser i den andre perioden også, men det virket ikke som konsentrasjonen var på topp i avslutnings øyeblikket.  Riktig nok gjør tar vi på ny ledelsen 3-2, men også denne gangen skulle vertene svare. De utlignet før de tok ledelsen i overtall, og vips så var det  Grei som hadde føringen i kampen.

Sveiva-herrene kom aldri ajour i målprotokollen. Grei økte til 3-5, rekkene i Sveiva ble stokket om uten at det hjalp nevneverdig. Vi fikk 4-5, men måtte få minutter senere konstantere at hjemmelaget satte inn 4-6 og 4-7. En ny Sveiva redusering med halvannet minuttet igjen kunne gitt litt spenning, men tiden gikk for fort og var for knapp. I stedet fikk Grei sette punktum på straffeslag med kun 2 sekunder igjen og dermed sluttresultat 5-8.

På søndag er det ny kamp. IK Akerselva kommer til Rommenhallen kl 18:00.