bard_tilbake

Det var et noe ustabilt 2013 for Sveiva-jentene, men gjengen viste styrke, samhold og vilje til å kjempe.

Rett før VM-pausen kom en ny endring etter at Linda Andersen måtte trekke seg grunnet helsemessige årsaker.  «Det har vært en vurdering basert på en totalbelastning som ikke var bra for meg», kunne Linda fortelle.
Hun har hatt en utfordrende reise dette halvåret sammen med jentene, men de har kjempet, jobbet og gjort mye bra sammen. Linda og klubben er godt fornøyd med samarbeidet og vil forsøke finne en rolle ved et senere tidspunkt som står i samsvar med den totale belastningen i hennes situasjon.

I VM-pausen kom derfor ikke ukjente Bård Børresen inn igjen etter et halvt år på sidelinjen. Han blir en del av trenerteamet og ønsker igjen å bidra sammen med jentene. Avtalen strekker seg ut sesongen. Bård, som grunnet oppstart av ny bedrift, ikke fornyet med Sveiva i våres, er glad for å være tilbake og ser frem til mer suksess med jentene han har vunnet så mye med.

Klubben takker Linda for innsatsen og engasjementet og ønsker samtidig Bård velkommen tilbake i manesjen. Med en god start, ser vi nå frem til et bra 2014 og følger spent med på hva jentene vil levere.