Sveiva-herrene gikk på et skikkelig bananskall i Rolvsøyhallen og greide bare og få med seg to poeng.

[vc_row css=”.vc_custom_1540726707383{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/10/PHV4908.jpg?id=16925) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Tapte poeng etter sekunddrama

Bilder

Det var få som trodde Sveiva-herrene skulle få problemer mot eliteseriens neste svakeste lag Fredrikstad. For drøye 8 måneder siden endte tilsvarende oppgjør 19-1(!). Men i går ble det et drama som vi ikke så helt komme.

Sveiva-herrene tok oppskriftsmessig ledelsen midtveis i den første perioden ved Frikk Bruland. Frem til da hadde de stanget mot hjemmelagets mål og det tok lang tid før de fikk hull på byllen. Det ble langt i fra noen ketchup effekt og det gikk nesten nye 20 minutter før 2-0 kom etter et langskudd fra Marcus Gustafsson.  Det var spill mot ett mål og Sveiva-herrene  hadde vært totalt overlegne i både banespill og sjansestatistikken, selv om sekretariatet muligens var en smule overivrig i føringen av skudd.  Men det er målene som teller. Og da hjemmelaget satte inn 2-1 på et frislag og senere utnyttet en stygg glipp i Sveiva-forsvaret stod det utrolig nok 2-2.

Og det skulle bli verre. I det 50. spilleminuttet skulle 3-2 til hjemmelaget komme, i vårt powerplay. Plutselig var Sveiva-herrene i tidsnød og man hadde et scenario som man ikke helt hadde sett for seg.  Det ble mobilisert en skikkelig sluttspurt, men Sveiva-herrene lå fortsatt målet bak når de tok time-out med mindre enn 3 minutter igjen. Timeouten gav resultater og utligningen til 3-3 kom like etterpå da Frikk Bruland ble tomålsscorer. Men vi visste at uavgjort ikke var godt nok; vi måtte få med oss alle poengene.

Og alle poengene trodde vi at vi hadde sikret da klokka i hallen viste 19:50 og Sindre Palving Christiansen  satte inn Sveivas fjerde mål for dagen.  Men dramaet var ikke over i Rolvsøyhallen. For selv om Innebandy-Live viser at utligningen til 4-4 kom 19:57, så stod klokka i hallen på 20:00. Og klokka var tydelig på 20:00 før ballen gikk i mål. Men signalet lot vente på seg og kom ikke før den lå bak Einar Helgerud. Og bare så det er sagt; dommerne kan ikke klandres. Men det er syltynt av sekretariatet.  Like tynt er det av Sveiva-herrene som ikke greier å ri av 10 sekunder, og det at de i det hele tatt havner i en slik situasjon.

Vi vant ekstra poenget etter 2-1 på straffer, men fant liten trøst i det. Sannsynligvis  spilte man seg ut av gullkampen med dette resultatet.