Man forventet tosifret, man forventet Sveiva-show, men i stedet ble det jevnere enn hva vi spådde og trodde på forhånd.

[vc_row css=”.vc_custom_1477776807680{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/10/PHV7484.jpg?id=14164) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

– Tror vi er bedre enn det vi er

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Man forventet tosifret, man forventet Sveiva-show, men i stedet ble det jevnere enn hva vi spådde og trodde på forhånd.

Sveiva.no fulgte kampen LIVE

Vi forberedte overskrifter som ‘Enveiskjøring’ og  ‘Plankekjøring i Plankebyen’. Men en meget svak siste periode satte en effektiv stopper for de planene. I stedet måtte man ned på indre bane for å få en forklaring på hvorfor det gikk som det gikk. Sveiva-kaptein Sindre Bjerknes oppsummerte det kjapt og greit med at man tror man er bedre enn det man er.

Han får støtte av Sveiva-trener Brenner som også han la vekt på hvor viktig det er å ha rett fokus.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”14028″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″][vc_custom_heading text=”Vi gjør en meget bra første periode, men greier ikke å utnytte det spillemessige overtaket vi har bra nok .Vi må lære oss å straffe de dårlige lagene hardere. ” font_container=”tag:p|font_size:32|text_align:left” use_theme_fonts=”yes” el_class=”sitat” css=”.vc_custom_1477776756871{padding-left: 5px !important;}”][vc_column_text]Sveiva-trener Anton Brenner[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space][vc_column_text]Og Brenner har helt rett. Hans disipler dominerte kraftig i de 40 første minuttene og ledet 6-1. Ledelsen kunne like gjerne vært det dobbelte, men det ble for lite sting over avslutningene. Spesielt i den første perioden var det enveiskjøring. Fredrikstad kom knapt nok ut av egen sone og selv om de fikk bokført to avslutninger på mål så er man grei hvis man klassifiserer det som skudd. De ble i alle fall ikke observert av sveiva.no.

Ledelsen 6-1 etter 40 minutter føltes ganske så komfortabelt for oss på tribunen. Det må det ha gjort for de for dagen blå-kledde sveiverne også. For etter kun 3:30 av siste periode hadde hjemmelaget nettet 3(!) ganger. Da var det plutselig kamp igjen. Fredrikstad som de fleste hadde avskrevet var plutselig på offensiven og jaget sin 5. scoring. Og det satte nok en støkk i Sveiva-herrene, og de greide aldri helt å komme seg etter “sjokket”.

Men de greide det viktigste og det var å trygge inn seieren. Dagens sveiver, 4-målsscorer Kristoffer Bakke, fikk siste ordet og punkterte kampen drøye 3 minutter før slutt. Dermed ble bussturen hjem litt hyggeligere enn hva den ville blitt om ikke Sveiva-herrene hadde fått med seg alle poengene hjem.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”14028″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″][vc_custom_heading text=”Vi andre skal trene hardt og godt å komme enda sterkere tilbake etter landslagspausen.” font_container=”tag:p|font_size:32|text_align:left” use_theme_fonts=”yes” el_class=”sitat” css=”.vc_custom_1477756720097{padding-left: 5px !important;}”][vc_column_text]Sveiva-trener Anton Brenner[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space][vc_column_text]Nå blir det et lite opphold i seriespillet ettersom landslaget skal på tur til Tyskland.  Bakke, Pedersen, Øistad, Skriden, Valbye og Bjerknes er Sveivas representanter i Stena Line Cup. I tillegg skal våre egen og Norges nest beste innebandyspiller, Daniel Gidske, være med. Så Sveiva og Groruddalen er godt representert. At så mange er borte kan lage trøbbel for hvilket som helst lag, men Brenner er optimist og har planer for gruppa som blir igjen hjemme. De skal trene knallhardt, de skal ned i kjelleren for så å komme tilbake etter landslagspausen i enda bedre form.

Etter Stena Line Cup venter GIF i Rommenhallen. Den kampen spilles tirsdag 15. november kl. 19:00 og er ikke en kamp du kan gå glipp av.

 

[print_gllr id=14158][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]