Med en forferdelig start på den 3. perioden forsvant alle muligheter for sesongens første seier, Tunet ble for sterke og vant med hele 12-6.

Etter 40 minutter var Sveiva-herrene fortsatt godt med i kampen. Det hadde riktignok vært 40 minutter med med meget varierende prestasjoner sett med Sveiva-øyne. Men vi hadde heng og skulle starte den siste perioden med en mann mer på banen.

Reduseringen til 4-5 kom aldri. Sluv, slurv og atter slurv førte til 3-6, 3-7, 3-8, og 3-9 og på få minutter hadde Tunet sagt takk og farvel til  hjemmelaget.  Sveiva-herrene fikk inn to reduseringer og gav seg i alle fall ikke uten kamp, men oppoverbakken ble for bratt. Tunet kontrollerte det hele og kunne tilslutt fastsette sluttresultatet til 6-12.

Stygge sifre for Sveiva-herrene. Og det er bare de selv om kan gjøre noe med det.  På torsdag skal herrene til Bækkelagshallen og bryne seg på Bækkelaget. Skal man håpe på 3 poeng i den kampen er det mye som må bedres.