8415

10-1 seier over Sagene og 3 velfortjente poeng til Europacup-mesterene

Etter bare 14 sekunders spill måtte Sagenes keeper plukke den første ballen ut av mål. Vi presser på og har føringen gjennom hele perioden som ender 4-0 i vår favør.

Andre periode starter som første og det femte målet kom bare 13 sekunder ut i perioden. Det ble riktignok bare et mål til og vi går til pause med ledelse 6-0.

I starten av tredje periode kommer gjestene på en sjelden visitt og blir belønnet med en scoring, men bortsett fra dette ligner denne perioden mye på de to første. Vi presser på, vi har føringen i det meste av perioden, og setter ballen i mål ytterligere 4 ganger. Kampen ender med seier 10-1.

Kampfakta Rommenhallen søndag 19/10: Sveiva – Sagene 10-1 (4-0, 2-0, 4-1) – Skudd: 41-11
00.14: 1-0 Henriette assist Luize
01.42: 2-0 Terese assist Marianne
06.59: 3-0 Jenny assist Linda
09.26: 4-0 Luize assist Kristine
20.13: 5-0 Henriette assist Oda
35.28: 6-0 Oda assist Henriette