Etter et år i Stavanger, flytter Victoria tilbake til Oslo for å fullføre sin utdanning. Med tanke på alle de gode minnene hun hadde, var det ingen tvil om hvor hun ønsket å spille.

[vc_row css=”.vc_custom_1462770465089{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/05/victoria_hansen.png?id=13227) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Victoria Hansen tilbake i Sveiva

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Etter et år i Stavanger, flytter Victoria tilbake til Oslo for å fullføre sin utdanning. Med tanke på alle de gode minnene hun hadde, var det ingen tvil om hvor hun ønsket å spille.

-Sveiva for meg er en seriøs og profesjonell klubb. Det er en god treningskultur og jeg trives godt blant jentene. Jeg ser frem i mot en ny sesong i den røde drakta, og gleder meg til å returnere til Rommenhallen sier Victoria.

Trener Bård Børresen er også veldig glade for å ha Victoria tilbake.  -Hun er en positiv jente som alltid gir alt. Victoria er en av landes beste toveis-spillere, og en målscorer av rang.

Flere spennende signeringer vil presenteres så det er bare å følge med på Sveiva.no

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]