[vc_row css=”.vc_custom_1583658561774{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2020/02/DSC_2010.jpg?id=18174) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

1-1 i kamper

Sveiva-herrene gikk seg bort i starten på den siste perioden og tross en iherdig sluttspurt ble det tap i den andre kvartfinalen.

De første 40 minuttene var ganske jevnspilt og kampbildet var ikke veldig ulikt det vi så i Skjeberghallen den første kampen.  Bortelaget lå lavt og Sveiva-herrene hadde det største ballinnehavet. Det manglet ikke på målsjanser, men de to første periodene ble ganske så målfattige.  Effektiviteten, særlig i løpet av de første 20 minuttene, var ikke bra nok og hjemmelagets spillere brant flere kvalifiserte målsjanser. Gjestene var hakket vassere foran målene og hadde en knapp ledelse foran avslutningsperioden.

Den siste perioden skulle bli et fyrverkeri. Sarpsborg åpnet det de hadde av ketchup flasker og kontret i senk Sveiva-herrene og hadde så og si 100% uttelling. De gikk fra 2-3 til 2-7 iløpet av periodens første 10 minutter. Gang på gang gikk Sveiva-herrene seg bort i offensiv sone og gjestene lot seg ikke be to ganger. Sveiva-herrene hadde to muligheter; all-in eller begynne forberedelsene til kamp nummer tre.  Man landet på det første valget og et desperat hjemmelag skapte faktisk ny spenning i kampen.  Gjennom et voldsomt offensivt trykk spiste Sveiva-herrene seg innpå og 76 sekunder før slutt var man kun målet bak.  Og man var ikke mange centimeterne unna og få inn utligningen heller, men det ville seg ikke.

Det ble tap i kamp nummer to og dermed 1-1 i kamper.