På fredag kommer Nor 92 på besøk til Rommenhallen. Laget fra Nedre Eiker står med 0 poeng etter tre spilte kamper, men i likhet med Sveiva har de også møtt sterk motstand innledningsvis. Vil årets første trepoenger for Sveivaherrene komme på fredag?

Nor 92 tapte noe overraskende forrige rundes kamp mot nyopprykkede Fredrikstad. Og de blå ligger nederst på tabellen etter tre spilte kamper. Allikevel må en huske på at de møtte Slevik og Greåker, de to beste lagene fra i fjor, i årets to første kamper.

Før årets sesong har Nor 92 forsterket troppen sin veldig. Blant annet har de hentet fire tidligere Sveivaspillere, noe som er med på å gjøre kampen ekstra spesiell. Jørgen Becher, Eivind Bjørnseth, Anders Fanuelsen og Anders Strømsborg er å finne i årets Nor-tropp. Det er absolutt ett sterkt Nor-lag som står på motsatt banehalvdel på fredag.

Sveiva tapte mot Greåker sist søndag. Allikevel viste gutta tidvis meget bra spill. I likhet med Tunetkampen var det en begredelig førsteperiode som ødela litt. De tre første kampene har vist at Sveiva tidvis har vært helt på høyde, og også bedre enn de antatt beste lagene. Nå gjelder det å vise dette i tre perioder. Dersom de røde klarer det vil Nor 92 få det svært vanskelig.

Før kampen har vi tatt en prat med Emil Krzykawski.

Hva er målet med kampen, Emil?
Nå er vi ferdig med de tre kampene hvor vi egentlig ikke forventet å ta poeng i. Fra og med nå og utover er det opp til oss selv å vise at vi hører hjemme i toppen. Derfor synes jeg at målet med denne kampen er å dominere og bevise at vi er et godt lag. Alt annet enn seier vil være skuffende i de fleste øyne vil jeg tro. Det er i denne kampen vi bør sette standarden, noe jeg også er sikker på at vi kommer til å gjøre. I tillegg vil det bli gøy å vise gutta som forlot oss til fordel for Nor 92 at de gjorde ett dårlig valg.

Er det noen spillere på Sveiva som blir ekstra viktige?
Jeg tror ikke at det er noen enkeltspillere som kommer til å bli nøkkelen mot Nor 92. Vi fungerer bra som et lag, og vi er best når alle tar tak. Dette gjelder både offensivt og defensivt. Vi har ingen klare poengplukkere, men mange som melder seg på. Allikevel er det alltid gøy når Martin (Gard) er i humør og viser frem litt magi.

Hva blir viktig i fredagens kamp?
Det viktigste kommer til å bli fokuset og innstillingen til kampen. Hvis vi kan holde det høye nivået vi vi har vist tidvis i de tre første kampene, er dette en kamp vi skal vinne ti av ti ganger. Men hvis vi ikke yter vårt beste kan hva som helst skje. Det er opp til oss som lag å vise at vi skal vinne.