På søndag kveld spilte Sveiva borte mot Greåker. Kampen endte 6-3 favør Greåker, og gutta kom aldri helt opp på nivå der vi vet vi kan være.

[vc_row css=”.vc_custom_1456496725028{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2015/10/PHV1615.jpg?id=12102) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Det blir et helt annet resultat på fredag

Selv om Sveiva tok ledelsen allerede etter et snaut minutt fikk Greåker først redusere en gang, og deretter øker Greåker til 3-1 før 1.periode er over. Dette er en periode hvor angrepsspillet lugger og enkeltspillere på Greåker får alt for mye tid med ballen.

I 2.periode var det et helt annet Sveiva-lag på banen hvor angrepsspillet satt og vi styrte kampen. At vi kun vinner den perioden 2-1 er litt fortvilende, da gutta har masse sjanser, men klarer ikke å sette ballen i nota.

3.periode var igjen ett steg tilbake. Vi kommer til svært få skudd og det er ikke optimalt når vi trenger 2 mål. Dessverre er det Greåker som øker ledelsen og da blir det rett og slett for tøft for Sveiva-herrene, men gutta skal ha ros for innsatsen de legger ned. Det er en kamp hvor ting ikke helt stemmer og selv når det kun er 30 sekunder igjen kriger samtlige på laget for å få en scoring.

Coach Krzykawski om kampen:

2 trinn frem, 1 tilbake. Det er et kjent fenomen når man prøver sette sammen noe nytt. Dessverre ble det sånn også mot Greåker. Fikk den starten vi trengte allerede i 2 bytt, men det hjalp lite mot et effektivt Greåker som for første gang denne sesongen kom opp i forrige sesongs kvalitet. Det ble for mye fokus på forsvarsarbeid samtidig som Greåker klarte å stresse opp tempo såpass at vi løpte ifra oss selve isteden for å sette våres anfalls moment. Men vi tar denne uken til hjelp å så ser vi om vi ikke kan slipe litt på noen detaljer med tanke på noen x-sveivere som kommer på besøk på fredag. Litt nede etter et tap selvsagt, men kommer nok sterkere ut av det. Bare kom å se på fredag. Da skal det lukte svidd i hallen..

Kristoffer ‘’Krippe’’ Bakke om kampen!

Krippe, hvorfor tapte vi I dag?
Fordi vi rett og slett var for dårlige defensivt, og vi lar greåker få gjøre som de vil i vår sone.

Hva var det som var spesielt dårlig?
Det var at det nok en gang tok en hel periode før vi våknet, der må vi bli mye bedre.

Hva kan vi forvente av deg neste kamp da Krippe?

Det man kan forvente av meg til neste kamp er at jeg skal skjerpe det defensive i tillegg til at jeg må gjøre det som forventes av meg offensivt, spesielt med tanke på at det er i det offensive jeg har mine styrker. Laget kommer nok til å være revansjesugne, vi vet at vi kan så mye bedre enn det vi viste mot greåker. Så får vi satt forsvarsspillet vårt på trening denne uken så tror jeg det blir et helt annet resultat på fredag.