Til Onsdag spiller Sveiva-herrene bortekamp mot IK Akerselva.

Til Onsdag spiller Sveiva-herrene bortekamp mot IK Akerselva. Dette er en kamp som begge lag ønsker å vinne da begge lagene har forhåpninger om en 4.plass.

Sveiva har scoringsformen og i tillegg har sluppet de også sluppet inn få mål de siste 2 kampene. Akerselva på sin side tok en knepen seier mor Nor92 sist helg, men er ett lag som er flere hakk bedre enn Nor92 om vi ser på spillerstallen. Akerselva vervet hele 7 spillere fra GIF etter forrige sesong, så det er nok flere på IKA som gjerne har lyst på en seier mot gutta våre.

Dette har coach Krzykawski sagt om kampen

Akerselva…
Tapte mot dem under forsesongen. De viste også et høy nivå mot Greåker. Har noen navn på laget som er respektingivende å hvis dem lykkes blir det vanskelig for oss. Får vi frem våres sterkeste moment i spillet hjelper ikke noe. Da tar vi 3 poeng. Så bra er vi. -Men er vi der ofte nok? Får noen svar på onsdag tenker jeg. Trur nok at gammel god Sveivamagi blandet med litt blod, svett å tårer blir avgjørende. Statistikk å tradisjonelle resultat kan vi lempe ut gjennom vindu. 2 nye lag som møtes. Ny status på onsdag. Det beste laget vinner. Punktum.

Sindre Palving har også fått muligheten til å si noen ord om kampen

Hva skal til for å beseire elva?

For å beseire ika så må vi fortsette i den gode driven vi har hatt. Må opp et hakk på tempo og fysikk for nå møter vi et bedre lag en nor og Fredrikstad, så dette blir tøffere.

Nøkkelspillere for oss?

Jeg håper Valbye skårer mål og fortsetter og hive seg etter den bb prisen for å få penger av pappa valbye, da har han vist at han er god! Også får Chris fortsette med sine dødelige slagskudd

Nøkkelspillere på IKA som må stoppes?

Eneste spilleren jeg har hørt om på Akerselva er Mads Rongsjord, han kan være livsfarlig av erfaring. Også vet jeg om Paolo også da, men jeg vet ikke om han spiller lenger!

Kom å støtt gutta I deres 6.kamp for sesongen! Kringsjåhallen, Onsdag-klokken 20.00!