Lørdag spilte Sveiva-herrene kamp borte mot Fredrikstad. Det var en kamp som endte med en komfortabel seier i Sveivas favør.

_PHV1923

Lørdag spilte Sveiva-herrene kamp borte mot Fredrikstad. Det var en kamp som endte med en komfortabel seier i Sveivas favør. Igjen viste gutta at de er i form om dagen og vant hele 11-2.

Kampen starter og dessverre er det Fredrikstad som tar ledelsen allerede etter et par spilte minutter. Det kan kanskje tyde på at det var nettopp ett spark i rævva gutta trengte fordi etter en noe dårlig åpning hvor Fredrikstad tok ledelsen sto det 4-1 etter ca 10 min.

2.periode er det ikke så mye å si noe om… Gutta vinner perioden 4-0 og Valbye viser glimt av at han kanskje kan regnes som en målgarantist i år med 4 nye scoringer i denne kampen.

3.periode vinner Sveiva 3-1, dette er en periode som Sveiva stort sett har ball og har mange muligheter fremover, men uttellingen blir ikke den samme i siste periode da gutta føler kampen er avgjort.. Alt i alt en god match!

Alex om kampen

2-11 borte mot Fredrikstad…
-Hva skal man si? Synes at Fredrikstad spiller en flott innebandy. Men hadde nok trengt Baronovsky ++ for å kunne gjøre noe med oss denne dagen. Uansett trur jeg vi ser dem i eliteserien også neste sesong.

Vi er i en fase der vi prøver å definere nivåen våres. Har et veldig høyt høyeste, -men detter litt for lett ned til tider… Kampen mot Fredrikstad holdt vi en bra nivå i stort sett hele tiden. Noen man bør kunne forvente i dag og helt nødvendig hvis vi skal kunne bruke hele benken under kampen å fremfor alt true topplagene i serien.

Fikk mange positive responser på ting vi satte fokus på innfør kampen og begynner så smått å få i hop noen verktøy som vi trenger i tiden fremover. Alle gjorde jobben sin å det var en vel gjennomført kamp totalt sett. Alltid noe å sette fingern på, men det skal det være og. Vi føler vi har 18-19 mann som alle sammen kan ta en plass blant de 15. Det er veldig moro. Mot Fredrikstad rokerte vi litt i rekkene uten at det ble noe negativt. –Snarere tvertom. Juniorer/1. års seniorer som kliver frem kamp etter kamp er ikke minst ekstremt viktig for fremtiden. Denne gang var det Kasper Fjellhammer som gjorde debut og et solidt jobb i bakkrekkene. Marius Pedersen er på vei tilbake etter en liten skadeperiode å begynner først nå vise seg fram skikkelig. Sander Ødegården forventer jeg meg nesten mer av enn Marius fremover å han viste litt hvorfor i dag i den ene perioden han fikk. Andreas Nordli forventes å ta 1. plassen som oftest. I dag gjorde han det igjen. Upåklagelig siste skanse. –Veldig høy høyeste nivå. Ulven var ikke like frempå i dag som mot Nor, -solid, men vi må regne med at disse ungdommene må få variere litt i formen. De har masse tid foran seg. –I Sveiva…

Nå er det ny fokus frem mot onsdagen og Akerselva i Kringsjåhallen. Den ser jeg veldig frem til. I skrivende stund har de akkurat slått Nor92 med 7-4. Var en tett kamp. Håper de er litt slitt på onsdag. Føler det litt som julaften hver helg/kamp nå. Sitter bare å venter på å få åpne neste flotte julegave…

Patrick Martinsen om kampen

Vi vinner 11-2 i Fredrikstad og må vel si oss fornøyde selv om vi har masse å gå på. Vi er ikke bortskjemte med å sette så mange baller i mål fra tidligere sesonger, så det smaker godt.

Vi starter matchen litt seigt og får 1-0 mot oss tidlig. Mot nor92 hadde vi veldig fokus på å få kampen der vi ville ha den tidlig, noe jeg føler vi også lykkes med etter å snu kampen på et par minutter etter målet vi fikk imot.

Vi har god kontroll hele veien, men til tider så sløver vi mye. Det er også litt naturlig når man kontrollerer en match slik, men hvis vi skal kjempe i toppen så må vi fullføre hver match i 3×20 min.

Kasper Fjellhammer fikk sin første match og er blitt omskolert til back. Dette synes jeg han gjorde bra, og det skal han ha skryt for. Valbye setter 4 nye kasser og tar med seg banens beste i andre kampen på rad. Håper han fortsetter slik!