Onsdag spilte Sveiva-herrene mot Akerselva i Kringsjåhallen i det som skulle vise seg i å bli en kamp med mye spenning.

[vc_row css=”.vc_custom_1456437443182{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2015/10/PHV2074-1.jpg?id=11823) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Gjør det vanskelig for oss i siste

Fra start har egentlig Sveiva god kontroll på kampen, de sjansene IKA får er det vi som skaper for dem. Sveiva tar ledelsen først, men stillingen til er likevel 1-1.

I 2.periode tar på nytt Sveiva ledelsen og øker også denne til 3-2 til pause.

Men i siste periode scorer IKA det første målet, deretter tror alle at Sveiva har økt ledelsen, men den gang ei.  Etter dette tar Akerselva ledelsen 5-4 og Sveiva tar ut keeper og prøver å få inn en scoring på slutten, men det hele ender med enda en i r***a.

Coach Krzykawski hadde følgende å si etter kampen!

Huff å puff…
Litt overgitt sånn etter endt kamp. Mye bra. Det må sies trass tap idag.
Har hatt 2-3 rekker som prestert i siste kamper. Nå var vi tilbake til ca 1. Til tider kontrollerer vi å er mest klare på hvem som vil hva ute på banen. Har føring i de 2 første, så med 8 min igjen av siste utligner Elva. I siste periode detter vi også kraftig i prestasjon. Svakt av meg å ikke klare å få orden i spillet på rekkene. Men vi gjør det veldig vanskelig for oss selve i siste perioden. Blir for ustrukturerte, spesielt fremover, -som i sin tur åpner opp for overganger for Akerselva. Litt mer jobbing kreves for å nå en stabil høyeste nivå. Kan selvsagt nevne flere men Valbye fortsetter å være en målgarantist å Nordli gjør en bra kamp i mål. All heder til Akerselva, men vi gjør det litt for lett for dem i siste periode.
Tror også at alle som så kampen, (-også Akerselva) er enige i at vi burde hatt et mål til på tavla. Men nå er det opp å fremover. Ny spennende kamp på lørdag. Da jæv….!

Vi har også tatt en prat med Marcus Gustafsson etter kampen!

Tapet mot Akerselva kom på grund av vårt eget slarv i anfallspel. Vi styr hela matchen i 50 minuter. Vi skapar massa chanser men klarar inte av att få bollen imål. Så när IKA pressar høgt på oss i sista 10 så blir vi allt før passiva. Alla blir rädda før att vara den som gør misstaget så vi släpper in målet. Vi får allt før stora avstånd mellan backar och forwards och blir tvingade att slå långt. Då vinner Akerselva bollen och får lov att anfalla mot oss 90% av sista 10 minutrarna. Då vinner man inga innebandymatcher.