SONY DSC

Seier!!!

Tirsdag kveld og vår andre match på 3 dager. På andre siden av banen i Skøyenhallen sto det eneste laget vi har tapt for i årets serie, Bygdøy Monolitten. Akkurat dette gjorde at vi var veldig gira på revansje.

I starten av matchen virker det nesten som at vi er så giret at vi blir overivrige. Vi sliter noe med elementære ting, og vi får ikke helt ballen til å slutte og sprette. U.t. blir tatt litt på senga av dette, da jeg synes at vi de siste kampene har sett lite av lignende. Om det er iveren som tar overhånd eller om det er det hvite dekket med ekstremt mange streker og farget ball som setter oss litt ut, er vanskelig å si. Det var i alle fall ganske så krevende å stå på sidelinjen i denne hallen, man blir temmelig forvirret av lyset og streker og farger som kommer for øyet. Men dette er bare en refleksjon og selvsagt noe som er prikk likt for begge lag. Vi vinner omgangen 2-1 etter en litt rotete omgang. Pluss er at vi slipper til få farligheter mot oss.  Bygdøy Monolitten fortjener ros for at er gode på å plassere seg og dekke skudd. Bare en brøkdel av de vi fyrer av når målet, mange stoppes av motstanderens legger.

2 periode blir litt lik den første, men vi hever oss et hakk. Vi har litt mer plan på hvordan vi skal spille oss inn i Bygdøy Monolittens sone, men det rusker fortsatt en del. Vi vinner også denne perioden 2-1, Bygdøy Monolittens mål scores på en fin utført straffe. Det føles fortsatt veldig trygt defensivt etter denne omgangen. Og til tross for at det er litt rusk i maskineriet så har vi likevel mange gode forsøk fremover.

I pausen blir vi enige om at hovedmålsettingen er å fortsette og male på.  Og vi gjennomfører den beste omgangen til slutt. Omgangen blir krydret opp av Adde og Frida som spiller noen bytt. Til tross for at de har sittet på benken hele matchen går de ut på med full fart i bena og skaper sjanse etter sjanse og setter hvert sitt mål, herlig innstilling som fortjener positiv oppmerksomhet. Det er også herlig å se at hele laget, til tross for at ting ikke flyter helt av seg selv, kjemper og jobber som et uvær matchen igjennom. Akkurat den jobbingen er det som gjør at vi fortjent premieres med 5-1 i vår favør de siste 20 min. Og det må man jo bare bli gla av 🙂

Vi takker til slutt Bygdøy/Monolitten for kampen og ønsker de lykke til videre. Og ros og takk til motstanderens trener Jan Magnar som før kampen både tar seg bryet og tiden med å hjelpe oss til få klarhet i aktuelt regelverk.

Tekst: Linda Andersen

Kampfakta Skøyenhallen tirsdag 26/11: Bmil – Sveiva 3-9 (1-2, 1-2, 1-5)
09.32: 0-1 Liga assist Jenny