SONY DSC

TO NYE POENG

Runde to i årets serie ble i dag blåst i gang i Rommenhallen med kamp mot Sagene. Dette er et lag som har fått hard medfart i eliteserien. I første runde slo vi de 18-1, men vi var klar over at det var et bedre lag de stilte i dag. Vi må dog være ærlige og si at vi så for oss en kamp hvor vi måtte holde tempoet oppe, og en kamp hvor vi fikk trent på å spille mye mot etablert forsvar.  Det var en klar plan på å bruke mange spillere i dag, både med tanke på at flest mulig skulle få verdifull matchtrening, men også i forhold til at vi allerede om 2 dager har en ny kamp. Planen ble fulgt og 17 av troppens 20 spillere spilte halve kampen eller mer, det viser styrke.

Vi setter inn første målet etter 17 sekunder, knallstart. I første omgang varter vi opp med mye pent spill og vi klarer å gjennomføre det vi har snakket om på forhånd, å holde tempoet oppe og ha alle spillerne involvert i angrepsspillet. 5-0 står det etter første omgang. Adde registrerte 45 skudd avfyrt denne omgangen, 16 av disse går på mål, flere går også i bena på motstander og litt andre steder, men det vitner om at vi er flinke til å tørre.

I andre omgang går vi opp til 3 løperekker og alle backer blir etter plan byttet ut i løpet av denne omgangen. Mange forandringer til tross, vi klarer å holde trykket oppe. Frida setter 6-0 flott i krysset etter 1.34 og etter dette scorer vi jevnt og trutt, totalt 7 og den beste resultatmessige omgangen i kampen.

I pausen foran siste snakket vi om å fullføre med stil og vi satt oss et lite mål om å holde nullen også denne omgangen. Det skulle vi kanskje ikke gjort for etter 6.32 kom dagens eneste mål i mot. Siste omgang blir mer kaos preget fra vår side. Vi jobber og står på, men holder nok litt lenger på ballen og klarer ikke i like høy grad å skape rom og finne hverandre. Vi er heller ikke like gode på å være tilstede foran motstanders mål og da blir vi mindre farlige. Men for all del, vi vinner også denne omgangen (2-1) og totalt sett gjennomfører vi en kamp som gir oss videre selvtillit.

I dag fortjener hele laget ros for måten vi totaltsett gjennomfører kampen.

Det var også hyggelig å se ett Sagene lag som til tross for mange tunge resultater har klart å forbedre seg fra første kamp. Vi ønsker de fortsatt fremgang og lykke til videre.

Kampfakta Rommenhallen søndag 24/11: Sveiva – Sagene 14-1 (5-0, 7-0, 2-1)
00.17: 1-0 Evelina assist Gunita
03.16: 2-0 Oda assist Lena
08.56: 3-0 Henriette assist Simone
11.47: 4-0 Oda assist Lena
15.10: 5-0 Gunita assist Evelina
21.34: 6-0 Frida assist Kristine
23.36: 7-0 Gunita assist Jenny