Etter en spillpause grunnet VM, var det et spent Sveivalag som entret banen. Flere ting har skjedd i Sveivaleieren siden sist elitekamp, bla et nytt trenerbytte og få fellestreninger, gjorde at nervene kom sigende i garderoben.

Grei viser tidlig at kommer til Rommenhallen med et ønske om å ta hjem poengene. De er mer våkne og viser mye vilje, noe som resulterer i at de tar en rask tomålsledelse. Sveiva våkner og klarer å komme seg til pause med en 3-2 ledelse. Grei biter godt fra seg i denne perioden.

I andre periode virker det som Sveiva har bestemt seg. Pasningene sitter bedre, og man finner avstandene til hverandre bedre. Til tider varter vertene opp med svært god innebandy. Grei kommer på sjanser og jobber iherdig. Dette er en solid periode Sveiva, hvor vi slipper til lite bakover og produserer framover.

Med en 7-3 ledelse etter to perioder faller skuldrene, og damene slipper seg løs. Ballen blir stort sett innad i laget, og vi rir av stormen. Grei gir oss kamp til døra, tross resultat.

Sveiva – Grei 8-3 (3-2,4-1,1-0)
Rommenhallen 18/12-13
Tilskuere: 64
Mål Sveiva: Liga Garklava 4, Henriette Knudsen 2, Oda Langaker, Linda Adolphson.
Mål Grei: Malèn Simonsen, Frida Norstrøm, Martine Simonsen.
Utv.: Sveiva 1×2 min., Grei 2×2 min.
Skudd: 30-18