Etter en sterk uavgjort i Rommenhallen, var Slevik klare favoritter i toppoppgjøret mot Sveiva. Det var ingen tvil om at kamputfallet, ville påvirke medaljekampen.

Første periode var preget av to lag som lå og følte på hverandre. Begge lagene hadde alt å ta tape, og dette resulterte i at ingen av lagene bød på det store spillet, allikevel var tempoet i kampen høyt. Etter første periode er vi like langt.

Sveiva bestemmer seg for å ta ansvar. Mer beslutsomhet, hurtigere ballbehandling, og vips kom Slevik bakpå. Her leverer Sveiva til tider glitrende angrepsspill, og bunnsolid forsvarsspill. En god keeper bakerst er med på å gjøre dette til nok en sterk midtperiode for Sveiva.

I siste periode var det Slevik som måtte ta tak og vise seg frem om de skulle ta med seg noen av poengene i denne kampen. Selv om Slevik vinner denne perioden, er det Sveiva som har mesteparten av ballinnhavet og egentlig står for det meste av spillet. Slevik ser tomme ut, men kontringene de kommer på er vasse. Sveiva prøver å roe ned og beholde ballen i laget, men dette resulterer i noe ubesluttsomhet og lite skudd på mål. Periodens slutt påvirkes av utvisningene som kommer, men Sveiva rydder unna og tar med seg to ekstremt viktige poeng fra Gressvikhallen.

Slevik – Sveiva 4-6 (1-1,1-4,2-1)
Gressvikhallen 04/01-14 / Tilskuere: 81

Mål Slevik: Victoria Hansen 2, Emilie Thorvaldsen, Natalie Hedenstrøm.

Mål Sveiva: Gunita Kärklina, Liga Garklava, Jenny Vestin, Lena Sundvik, Oda Langaker, Henriette Knudsen.

Utv.: Slevik 3×2 min., Sveiva 4×2 min.
Skudd: 21-15