Fredag kveld var det Slevik som var motstanderlaget i Rommenhallen.

[vc_row css=”.vc_custom_1456496470797{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2015/09/PHV1427.jpg?id=12070) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Endelig så lykkes vi mot Slevik

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Fredag kveld var det Slevik som var motstanderlaget i Rommenhallen. Sveiva har ikke tatt poeng mot Slevik på flere sesonger og det var nok ikke mange som levnet Sveiva-herrene så store muligheter denne kvelden heller.

Men vi har vært veldig nære ved flere anledninger, og så sent som i tilsvarende oppgjør i fjor ledet vi 5-0 etter 30 minutter, men uten at vi fikk med oss noen ting. I fredagens oppgjør ledet vi kun vet ett tilfelle, på stillingen 2-1, bortsett fra det var det en kamp om å redusere og utligne Sleviks ledelse. Og med kun 4 minutter igjen og spille kom scoringen som sørget for at det etter 60 minutter stod 7-7.

Dermed var det dukket for straffekonkurranse hvor seierherrene stakk av med ett bonuspoeng. Sveiva-herrene viste seg å være langt bedre enn sine mer merittere motstandere og tok med seg bonuspoenget ganske enkelt. 3-1 endte straffekonkurransen etter at Slevik hadde misset på 3 av 4, mens Sveiva på sin side hadde 100% uttelling.

Rommenhallen var i fyr og flamme og det er lenge siden Sveiva-supporterne har blitt servert slik underholdning. Ekstra gledelig er det faktum at Sveiva-herrene spiller på 3.rekker i 95% av kampen og klarer å spille jevnt med Norges antatt beste lag.

Det er få eksperter som har hatt veldig stor tro på Sveiva-herrene denne sesongen, de har stort sett blitt tippet på nedre halvdel. Kanskje var dette resultatet med på å bidra til at noen av disse nå vil revurdere sine tabelltips.

Coach Alex om kampen

Etter kampen…
Vi har alle sammen på laget trua på det vi Gjør å har gjort siden begynnelsen av juni. Slike kamper som den idag er ikke bare en bekreftelse på det jobb som alle involverte i klubben gjør, men spesielt vi som lag. Etter kampen mot Tunet var det viktig å ta tilbake tilliten til helheten. At det var riktig fikk vi bekreftelse på idag. At “Gamle Sveiva” er tilbake er det heller ikke noe tvil om. Slevik er et meget godt lag. Komplett. Hvis du gir dem en tom tar dem to. Idag gav vi dem noe, men vi klarte og å ta litt. Ved et par tre tilfellene kan man godt si at vi hadde “englevakt”, men vi hadde selve også flere goe opplegg som ikke endte riktig der de skulle. Men so what? -Et godt lag har marginene med seg. Å det var akkurat det som var avgjørende. 16 mann fikk tillit ute på banen idag. Å dem tok den. “Castle Rommen” står stødig og det skal det fortsette å gjøre. Vi har lov til å være litt oppe i skyene idag. På mandag er det tilbake til å bygge videre. Men smilet kommer å sitte godt hele helgen… Også gøy å være første laget som tar poeng mot Slevik denne sesongen. Å første straffe vinsten noensinne i Norge… Forza Sveiva!

Dagens bb Than Tranh Minh om kampen!

Jeg synes vi gjør en utrolig bra kamp, der vi snakker om å fullføre 61 min av kamp, og ikke få en start som vi fikk mot tunet. Ellers er det kun 2. periode som ikke er helt godkjent fra våres side. Men vi hever oss og det viser at det bor mye i oss, for vi spilte som et lag.

[print_gllr id=10969][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]