Til fredag spiller Sveiva mot Slevik. Sveiva startet sesongen med et 9-7 tap mot Tunet, Slevik derimot startet sesongen med en storseier over Nor92 med hele 16-1!

Slevik avgjorde kampen allerede i 1.periode på stillingen 7-0. Det betyr helt enkelt at om vi skal få med oss poeng fra denne kampen må vi være med fra start.

Forrige sesong endte hjemmoppgjøret mot Slevik med et 5-7 tap etter å ha ledet hele 5-0 etter halvspilt kamp.

Alex om kampen

Årets tøffeste kamp. Hjemmekamp mot seriesuverene over flere sesonger. De starta årets sesong ikke alt for dårlig med å smadre all selvtillit til Nor92 hjemme i Gressvikhallen. Noen har også vært tøffe nok til å tippe dem på 2. plass i serien -Er vel i så fall vi som tar 1:).

For våres del gjelder samme utgang som mot Tunet i forrige helg. Vi stiller med det vi har for å ta enda et trinn fremover som lag. Vi ble klokere på noen ting, men fikk selvsagt også noen nye spørsmålstegn i Høyenhallen. Vi har litt større variasjon i spillestilen våres enn hva vi ønsker akkurat nå, men det er selvsagt også en del av utviklingen. Troppen våres er god/bred nok til å stille til det litt for seriesuverenen, men da må det presteres over 61 minutter.


I forrige kamp klarte vi bare ca 45… Innbiller meg også at Slevik er bittelitt nyskjerrige på hva som møter dem i Rommenhallen denne sesongen. Uansett så er jeg helt sikker på at når Sveiva stiller til kamp blir det fyrverkeri. “To the bitter end…” Vi viste i forrige kamp at vi uansett ikke gir oss før dommeren blåst i fløyta si for siste gang. Det er disse kampene du trener å sliter for. Vi er klare. -Kom å se…

Sindre Palving om kampen

Hva skal til for å beseire Slevik?

– For å vinne over slevik er vi nødt til å være på-logget fra første minutt, noe vi lærte veldig fra tunet kampen sist søndag. holder vi krigingen og tempoet vi kan ha i 60 minutter og spiller sammen som et lag så kan det gå veien, sveiva har vist at vi har en hel haug med målscorere. så seieren mot Slevik kommer av høyt tempo, kriging og finesse pass av Martin Gard

Hva er målet med kampen?

– Målet må jo selvfølgelig være og gå ut i hundre og vise Slevik at det er et nytt sveiva lag som står på banen i år som er klare for kjempe og yte det ytterste.

Nøkkelspillere mot slevik?

– Som sagt Martin Gard har vært bra lenge og kommer til å fortsette. jeg håper også at bakke legger ett par i lengste som alle vet han kan. også kan valbye bli viktig om han skårer på passene mine.