SONY DSC

Med fire kamper igjen å spille i årets serie, var det duket for lokaloppgjør i Apalløkkahallen. På grunn av poengdelingen mellom Tunet og Slevik, ville seier i dag sikre seriegullet for Sveiva.

Kampen starter i et høyt tempo. Det er tydelig at det er to lag som virkelig ønsker å ta med seg to poeng hjem. Sveiva tar tidlig tak i kampen, og står for det meste av ballinnhavet. Vi gjør det enkelt for hverandre og spiller hverandre til tider svært gode. Det er kun scoringene som mangler. Da det nærmer seg pausen spiller Oda fri Gunita, som frakter ball oppover i banen.  Hun avslutter angrepet med å sette ballen rett i vinkelen. Perioden ender 0-1 til Sveiva.

Andre periode fortsetter i samme tempo. Sveiva klarer ikke like godt som i første periode å beholde roen med ball, og Grei kommer mye mer med i kampen. De kommer på mange farlige sjanser som Malin redder mesterlig. Sveiva byr også på sjanser, men klarer ikke å finne nettet denne perioden.

Siste periode fortsetter noe med det samme stresset for Sveiva sin del. Det kan virke som om flere av jentene har begynt å tenke litt ekstra på hva som venter om man klarer å ta med seg to poeng.  Grei utligner. Er frykten for å tape blitt større enn lysten til å vinne?  Sveiva fortsetter sitt spill, og tempoet opprettholdes resten av kampen. Den kunne lett ha vippet begge veier, og kampen ender kanskje rettferdig, uavgjort. To gode keepere i hvert sitt mål, gjorde dagens kamp målfattig.

Vi står opp for hverandre og legger ned en bunnsolid innsats.  Ett viktig poeng noteres i kampen om det tredje strake seriegullet.

Kampfakta Apalløkkahallen tirsdag 16/2: Grei – Sveiva 1-1 (0-1, 0-0, 1-0) – Skudd: 25-18
15.11: 0-1 Gunita assist Oda