Sveiva-herrene fikk ikke revansjen de håpet på etter tapet i forrige sesongs NM-finale og måtte nok en gang konstatere at Greåker ble for sterke.

[vc_row css=”.vc_custom_1537159766358{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/09/PHV4277.jpg?id=16722) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Ingen poeng i serieåpningen

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva-herrene fikk ikke revansjen de håpet på etter tapet i forrige sesongs NM-finale og måtte nok en gang konstatere at Greåker ble for sterke.

 

Bilder

 

De to tippede topplagene Greåker og Sveiva møttes allerede i den første serierunden av årets eliteserie. Begge har ambisjoner om å stikke av med gullet i både serie og NM.  Og skal man stå igjen som seriemestere i begynnelsen på Mars så har man ikke råd til å avgi for mange poeng.  Sveiva-herrene visste at man var avhengig av et godt resultat allerede i den første kampen og var forberedt på å selge seg dyrt.

 

Kampen ble like intens og tett som man kunne spådd på forhånd. Dessverre, sett med Sveiva-øyne, var hjemmelaget hakket mer kliniske enn oss foran målene og etter å ha fulgt hverandre tett i 40 minutter gjorde vertene et lite rykk i starten på den tredje perioden som var nok til at de kunne stikke av med alle poengene.

 

Det var ikke mye glede og spore etter i Sveiva-garderoben etter kampen. Skuffelsen etter nederlaget gikk ikke å skjule. Men man må se fremover og kampene kommer tett. Den kommende uken er de to nye kamper. Sarpsborg kommer til Rommenhallen på tirsdag før Sveiva-herrene tar turen til Høyenhallen på lørdag.

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=16709][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]