DSC0272.jpg

 Vi håpet vi skulle ta GIF for 5. gang på rad, men et surt ett-måls tap stoppet rekken med seiere.

Landslagsspilleren Patrick Martinsen måtte kaste inn håndkle på oppvarmingen og en allerede tynn Sveiva-tropp ble enda tynnere.  Ikke akkurat optimalt, men de resterende sveiverne gjorde at savnet av Martinsen ikke ble så stort.

For samtlige spillere leverte gode innsatser og la igjen utallige meter på plastdekket i Lihallen i kampen om poeng. Og om man sette fingeren på noe så er det i alle fall ikke arbeidsinnsatsen. Men det man kan være kritiske til, som har vært et problem hele sesongen,  er det det å få ballen i mål. I går hadde vi mer enn nok målsjanser til å lage tosifret antall mål, men ferdighetene og kvaliteten foran mål er for dårlig. Spesielt i den siste perioden ble det svett rundt ørene til hjemmelagets keeper.  Men det hjelper jo ikke stort at han har mye å gjøre når han litt for sjelden må plukke ballen ut av eget nett.

Som sagt vi hadde alt i egne hender og kunne fint tatt med oss alle poengene. Men også hjemmelaget føler nok at uttellingsprosenten kunne vært bedre. Sveiva-forsvaret var skikkelig på ‘hæla’ et par ganger og vertene bommet også de på et par helt opplagte målsjanser. Så at det endte med hjemmeseier var ikke helt ufortjent, men det mest rettferdige hadde nok vært poengdeling.

Og Sveiva-herrene hadde trengt ett poeng eller to. Kampen om den siste sluttspillsplassen hardner til.  Vi ligger godt an, men med maks uflaks så kan de andre resultatene sende Sveiva-herrene ut av NM-sluttspillet hvis vi selv ikke tar poeng mot Tunet eller Slevik.  Det ville i så fall være første gang siden opprykket i 99 at Sveiva-herrene misser et sluttspill. Det er det ingen i Sveiva-garderoben som ønsker og nå mobiliseres det til seriespillets siste hjemmekamp som er mot Tunet på søndag kl 18:00.

[print_gllr id=5733]