Sveiva-herrene har igjen satt seg i en liten klemme. Nytt tap i kamp nummer to tvinger nå Sveiva-herrene til nok en gang vinne tre strake mot GIF.

I den andre kvartfinale kampen var det GIF som styrte det meste av spillet i de to første periodene. Tempo, presisjonen og kvaliteten over pasningspillet til hjemmelaget var fortsatt ikke bra nok, og det var veldig sjelden at vi skapte trøbbel for GIF. Etter 40 minutter lå vi under med 1-3 og oppgaven med å snu dette var voksen.

Men Sveiva-herrene sier ikke nei til en utfordring. Etter å ha blitt lekset opp av trenerteamet i den andre pausen var det et litt kvikkere, et litt mer inspirerende Sveiva-lag som kom på banen i den siste perioden. Og 1-3 ble til 4-3.  Faktisk så det ut til at Sveiva-herrene skulle stikke av med seieren og utligne til 1-1 i kamper, men en sen utligning med mindre enn ett minutt igjen sørget for 4-4 og spilleforlengning.  Den endte målløs tross noen helt utrolig sjanser til våre gutter og dermed måtte det avgjøres på straffer.

Også her viste GIF seg som hakket bedre og det ble dessverre ingen gjentakelse fra straffe konkurransen i fjor. Sveiva-herrene netter to ganger, mens gjestene lagde 3 mål og dermed står det nå 0-2 i kamper.

Neste kamp spilles tirsdag i Lihallen kl. 19:00. Da er det vinn eller forsvinn…