Sveiva-herrene har vist stor progresjon i spillet sitt i denne kvartfinaleserien, men marginene har ikke vært på vår side og dermed endte det med 0-3 i kamper.

I den første kampen var vi egentlig aldri i nærheten. I den andre kampen er vi best i siste perioden samt spilleforlengelsen, og i går var vi best i de to siste periodene og spilleforlengelsen, men allikevel ender det med 0-3 i kamper. Vi har ikke hatt den rette flyten eller flaksen om du vil. Det går selvfølgelig på dyktighet også, men at vi ikke vinner en eneste av sluttspillkampene går ikke bare på dyktighet.

I går starter vi greit, men greit er ikke bra nok og vi havner nok en gang bak i målprotokollen. 0-3 står det før vi reduserer på et frislag. Like etter for vi nok et slag i trynet og 1-4 etter de første 20 minuttene. Ikke akkurat noe å rope hurra for.

Men Sveiva-herrene bretter opp ermene og jobber seg sakte, men sikkert inn i kampen igjen. Vi vinner den andre perioden 2-0 og har kontakt igjen. I den siste perioden har vi et meget effektivt minutt hvor vi først utlikner og så tar ledelsen. Kampen hadde snudd, og vi hadde GIF nede i knestående. Men de skulle reise seg, og litt betegnende for disse oppgjørene er utligningen til 5-5 som sikrer spilleforlengelse. Et skudd treffer en Sveiva-spiller som står en drøy meter utenfor målet, går i en fin bue over en utspilt Sveiva-keeper og inn i  Sveiva-målet.

I spilleforlengelsen kunne det gått begge veier, men dette var ikke vårt år. GIF fikk revansje for semifinale tapet i fjor og avanserer videre til neste runde, mens Sveiva-herrene kan rette blikket mot neste sesong.