SONY DSC

Både Holmlia og Sveiva har i de siste seriekampene levert gode resultater. Holmlia slo Tunet på hjemmebane, og Sveiva slo seriefavorittene på bortebane. Det var to lag med selvtillit som braket sammen i Rommenhallen søndagkveld.

Kampen starter i høyt tempo, og det smeller bra i duellene. Dommerne tillater mye, så det er bare å henge seg på. Kampen svinger litt fram og tilbake, men Sveiva byr på de farligste sjansene. Begge lag har meldt seg på i kampen om to poeng. Det løsner litt for Sveiva og med litt hopp og sprett i riktig retning, bli Adde kreditert hjemmelagets første mål. Litt senere kommer Henriette seg fri, og kommer til skudd. Returen havner i slottet hvor, og hvor en riktig plassert Jenny kan sette inn 2-0. Denne perioden er preget av mange dueller og lite skudd på mål.

Andre periode begynner der første sluttet. Tempoet er fortsatt høyt, og Holmlia presser hardt. Backene til Sveiva viser trygghet og klarer å ro ned, tross det høyet presset. Gunita melder seg på scoringslista med et slagskudd fra midtbanen. 3-0. Sveiva får mer på kontroll på kampen, og varter til tider opp med godt spill. Gunita kommer på en kontring og finner Liga som putter ballen inn i åpen kasse. Andre periode ender som første, 2-0.

I tredje periode må Holmlia finne på noe for å ta igjen firemålsledelsen. De kommer på sjanser, men de klarer aldri å overliste et godt sveivaforsvar, og en svært god Malin Dahler. Sveiva er ikke fornøyde de heller, og Malin Lundgren blir spilt fri langs vantet. Hun setter fart oppover og skyter knallhardt. Skuddet treffer en Holmliaspiller og det står 5-0. Lena holder på å bli taklet stygt, men er rask nok til å komme seg unna. Sveiva fortsetter angrepet, og Oda får æren av å avslutte etter assist fra Henriette.

Holmlias spillerstall blir rett og slett for tynn, og Sveivas maskineri maler i stykker løvinnene fra Holmlia. Når sluttsignalet går, kan sveivadamene se stolt opp på tavla med sifrene 6-0.

Kampfakta Rommenhallen søndag 12/1: Sveiva – Holmlia 6-0 (2-0, 2-0, 2-0) – Skudd: 30-15
02.28: 1-0 Linda assist Liga
17.16: 2-0 Jenny assist Henriette
20.21: 3-0 Gunita assist Liga
31.08: 4-0 Liga assist Gunita
48.49: 5-0 SM
56.52: 6-0 Oda assist Henriette

Utv. Sveiva 1x2min, Holmlia 1x2min. / Ant. tilskuere: 65 / BB: Oda