Sveiva-herrene sikret som ventet tre poeng mot Harstad etter seier 11-3.

[vc_row css=”.vc_custom_1604814935837{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2020/09/DSC_2408.jpg?id=18400) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Vant uten å imponere

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva-herrene sikret som ventet tre poeng mot Harstad etter seier 11-3.

 

 

Det ble aldri spennende i lørdagens hjemmekamp mot Harstad. Tross et Sveiva-lag på lavgir var nivå forskjellen på lagene lett synlig og det var egentlig bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli.  At det kun(!) endte med 8-målsseier skal bortelagets keeper ha en stor del av æren for. Resten får Sveiva-herrene ta på sin kappe. Med 58 avslutninger på mål kunne det vært lov og håpet på en litt høyere uttellingsprosent.

 

En som allikevel kan være brukbart fornøyd med treffprosenten er Jesper Pedersen som med sine tre nettkjenninger ble beste målscorer hos hjemmelaget.

 

For Sveiva-herrene venter nå et kampoppehold på 14 dager.  Akerselva er motstander i det som er siste kamp før serien snur. Den kampen kommer til å by på større utfordringer enn gårsdagens kamp så man får bare håpe at sikte til Sveiva-herrene er litt bedre innstilt til den matchen.

 

 

Kampfakta

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]