SONY DSC

Den første kampen i semifinale-serien ble spilt i Rommenhallen fredag kveld og våre damer var klare for fight.

Det ble en jevn og tett kamp med mye kriging begge veier. Malin L. sørger for at vi tar ledelsen etter 10 minutter men ca 3.30 minutter før periodeslutt og to sekunder igjen av Slevik-overtall utligner gjestene og perioden ender 1-1.

I andre periode sørger Oda for at vi igjen tar ledelsen, men gjestene gir seg ikke og kun fire sekunder før periodeslutt reduserer de til 2-2 og vi er like langt.

Siste periode starter omtrent som de andre. Etter drøye fire minutter plasserer Linda ballen i Sleviks mål og vi er i ledelsen nok en gang, men dessverre bare for noen minutter. Halvveis ut i perioden utligner Slevik til 3-3 og snaut 4 minutter før slutt tar de ledelsen for første gang i kampen. Slevik har marginene på sin side og vinner kampen fortjent.
Vi gratulerer Slevik med seieren og ønsker begge lag lykke til i kamp nr 2 i semifinale-serien som spilles onsdag 26. mars i Gressvikhallen.

Kampfakta Sveiva – Slevik 3-4 (1-1, 1-1, 1-2) – Skudd: 23-23
10.00: 1-0 Malin L. assist Kristine