SONY DSC

Sveiva har allerede sikret seg gullet med to kamper igjen å spille. Men fredagens motstander, Holmlia, var avhengig av to poeng for fortsatt å være med å kjempe om sølvet. For Sveivas del var det viktig å gå ut å vise at vi har mer å komme med

Sveiva starter i et voldsomt tempo, og i de første 10 minuttene fikk nesten ikke Holmlia låne ballen. Damene får til innøvde oppspills varianter, og finner hverandre lett. Mye fart i beina og samsvarte bevegelse, lager mye rom i Holmlias forsvar. Den siste delen av perioden kommer Holmlia mer med i spillet, og hvilket lag som er i føringen varierer. De klarer til tider å etablere spill, og presser Sveiva noe mer ned i forsvar. Malin får en del å gjøre, men sørger for å slippe å hente noen baller i nettet. Adde og Gunita setter hver sin scoring i denne perioden.

Andre periode er mer jevn. Holmlia har en ganske lik spillestil som Sveivas egen, noe som kan by på utfordringer men også passe oss ganske bra. Midtperioden ender målløst.

Etter en middels andre periode bestemmer Sveiva seg for å sette spikeren i kista. Holmlia må opp for å score om de fortsatt vil henge med i sølvkampen. Begge lag kommer på sjanser, men det løsner aldri for Holmlia. Sveiva derimot varter opp med en perlescoring etter en annen. Lamu treffer en retur på backhandvolley, og Liga setter en scoring helt oppe i vinkelen. Adde får æren av å sette et knallhardt slagskudd etter et svært pent spill, hvor alle i rekka er delaktige. Gunita viser seg tilliten verdig, og setter en iskald straffe. Denne perioden ender 0-4.

Om Sveivadamene klarer å opprettholde denne innsatsen, kan det bli noen spennende uker framover.

På mandag er det Regionscup finale mot BMIL. Denne spilles i Bjølsenhallen kl. 17.30.
Møt opp og hei damene til en ny tittel!

Kampfakta Holmliahallen fredag 28/2: Holmlia – Sveiva 0-6 (0-2, 0-0, 0-4) – Skudd: 15-23
06.54: 0-1 Gunita assist Evelina
11.23: 0-2 Linda assist Henriette
45.55: 0-3 Gunita
48.15: 0-4 Evelina assist Oda Kristine
51.49: 0-5 Linda assist Liga
54.09: 0-6 Liga assist Henriette