Sveiva-herrene innfridde nok en gang og fortsatte den gode trenden. GIF var aldri i nærheten og det var en kamp de røde kontrollerte fra start til slutt.

[vc_row css=”.vc_custom_1507785673029{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/10/PHV0551-1.jpg?id=15700) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sveiva-herrene kontrollerte alt i Lihallen

Bilder

Sveiva-herrene tok fullstendig luven på hjemmelaget GIF Fighters i den første perioden. Det var spill mot ett mål i 20 minutter og en solid 4-0 ledelse og mange hadde nok allerede bokført nok en seier.

Det ble jevnere i den andre perioden. Litt jevnere i alle fall. Mulig hjemmelaget hevet seg noe, og men først og fremst skyldtes det at sveiverne begynte å spille på litt mindre marginer og at feilprosenten steg som en konsekvens av dette.  Perioden endte 2-2 etter to mål i overtall og dermed tapte vi perioden i spill 5 mot 5 utespillere 0-2.

Sveiva-herrene slet med å få hull på byllen i den siste perioden også. Hjemmelagets keeper stod som en vegg og Sveiva-herrene brant den ene store sjansen etter den andre.  Men med 3 sekunder igjen kom kampens siste mål som fastsatte sluttresultatet til 7-2.

Med over hundre avslutninger mot mål er det liten tvil om at man har litt å jobbe med når det gjelder effektiviteten. Hjemmelagets keeper stod meget bra, men litt må også Sveiva-herrene ta på sin kappe. Når det er sagt så spiller gutta med stor autoritet. Det er vi som kontrollerer kampen i 60 minutter og GIF evnet ikke å skape mange farligheter.

Nå er det ny kamp allerede på lørdag. Akerselva kommer på besøk til Rommenhallen. Det blir en større utfordring enn det GIF viste seg og være. Møt opp og hjelp herrene til nok en seier. Kampstart er kl. 14:00.

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=wEu2GfRPf2g”][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=15708][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]